4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

CHP'de Uslu yeniden aday

CHP MUĞLA İL TEŞKİLATI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI

CHP Muğla İl Başkanı Süleyman Uslu, Pazar günü yapılacak il kongresinde başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı.

Uslu, partinin Merkez İlçe Başkanlığında düzenlediği basın toplantısına Milletvekilleri Ali Arslan ve Fevzi Topuz, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü ve çok sayıda il genel meclisi üyesi, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, kendisine destek veren Fethiye, Dalaman, Yatağan, Datça, Milas, Bodrum ve Ortaca İlçe Başkanları ile Ortaca, Milas, Yatağan, Dalyan, Akyaka, Bayır ve Kafaca Belediye Başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtulması için CHP İktidarına ihtiyaç duyduğunu belirten CHP İl Başkanı Süleyman Uslu, “Ülkemizin Kurtuluş Savaşı öncesindeki işgal koşullarının bir başka biçimiyle karşı karşıya olduğu günümüzde, yeni bir Kuvayı Milliye ruhuna ihtiyaç duymaktayız. Cumhuriyetin yapı taşlarının aşındırıldığı, yok edilmeye çalışıldığı, toplumun bütün katmanlarını baskı altına alan adeta bir sivil darbe ile karşı karşıyayız. Şimdi Türk Ulusuna çok önemli bir görev düşüyor. Bu görev demokratik yollarla bu hükümetten kurtulmak, Cumhuriyet’in aşındırılan bütün değerlerine sahip çıkarak, o değerleri yeniden hak ettiği, olması gereken yere taşımaktır. İşte bunun için, çağdaş, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devleti için, yaşadığımız ekonomik ve düşünsel travmalardan kurtulmak için CHP İktidarına şiddetle ihtiyaç vardır” dedi.

CHP İl Başkanı Uslu, kendisine destek veren ve bizzat açıklamaya gelen partili ilçe başkanlarına, il genel meclisi üyelerine, belediye başkanlarına, meclis başkanı ve partinin değişik kademelerindeki bütün partililere teşekkür etti.

CHP MUĞLA İL TEŞKİLATI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI
CHP MUĞLA İL TEŞKİLATI’NDA KONGRE HAZIRLIKLARI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 15:11:04
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 19:50:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?