4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

CHP’li bayanlardan esnafa destek

CHP’Lİ BAYANLARDAN ESNAFA DESTEK

CHP Dalaman Kadın Kolları Teşkilatı her hafta bir restoranda yemek yiyerek ya da kahvaltı ederek esnafların ekonomisine katkıda bulunuyorlar.

CHP Dalaman Kadın Kolları Teşkilatı; ekonomik kriz nedeni ile sıkıntı yaşayan ilçe esnafına maddi destek olmak amacıyla, her hafta bir restoranda buluşuyorlar. Gittikleri işyerlerinde alışveriş edip, yemek yiyerek ya da kahvaltı ederek, ilçe esnafının para kazanmasını sağlıyorlar.

Türkiye’nin büyük bir ekonomik kriz içinde olduğunu belirten CHP Dalaman Kadın Kolları Başkanı Ülkü Yeşiltuna; “Şu anda büyük bir ekonomik kriz içerisindeyiz. Türkiye’de hiç kimse hak ettiği kadar ekonomik rahatlık içerisinde yaşamıyor. Esnafımız can çekişiyor. Biz de CHP Dalaman Kadın Kolları Teşkilatı olarak toplu olarak esnafımızın biraz olsun para kazanmasına yardımcı olmak adına, her hafta ya bir restoranda gidip, yemek yiyoruz, ya da bir işyerine giderek alışveriş yapıyoruz. Böylece o esnafımızın o günkü cirosunu biraz olsun arttırmış oluyoruz. Elimizden ancak bu kadarı geliyor. Bu uygulamamızı devam ettireceğiz” dedi.

CHP’Lİ BAYANLARDAN ESNAFA DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2010 Cumartesi 09:44:04
Güncelleme :16 Ocak 2010 Cumartesi 12:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?