4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

CHP’li kadınlardan 'hayır' kahvaltısı

CHP’Lİ KADINLARDAN “ HAYIR” KAHVALTISI

Muğla İl genelindeki CHP Kadın Kolları Başkanları 12 Eylül referandumu öncesi Muğla’da düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya geldi. Karabağlar Yaylasındaki bir restorantta gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, CHP’li Muğla Milletvekilleri Prof. Dr. Gürol Ergin, Dr. Ali Arslan ve Fevzi Topuz, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, İl Başkanı Süleyman Uslu, İl Kadın Kolları Başkanı Canan Ercan, Merkez İlçe Başkanı Bahattin Gümüş, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ile çok sayıda partili kadın katıldı.

Toplantıda konuşan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Canan Ercan, gösterilen ilgi nedeniyle çok mutlu olduklarını belirterek, “Referandum öncesi bize düşen, partimizin dinamik gücü olan gençlerimiz ve yönetici arkadaşlarımızla el ele, omuz omuza ve gönül gönüle hiçbir kırgınlığa yer vermeden örgütlü çalışmamızı daha bir inanç ve azimle sürdürmektir” dedi.

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Gürol Ergin, yeni anayasada bayanlar için pozitif ayrımcılık var denilerek, özellikle bayanların kandırılmaya çalışıldığını söyledi. Milletvekili Ali Arslan da, “Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu şehir şehir, ilçe ilçe geziyor. Biz de milletvekili arkadaşlarımızla Muğla’da köy köy dolaşıyoruz. Muğla’da çok yüksek oranda hayır oyu çıkacak. Biz Muğla olarak yüzde 90 oranında hayır oyuna mutlaka ulaşmalıyız” dedi.

40 dereceyi aşan sıcaklarda köy köy dolaşarak referandum çalışmalarını sürdürdüklerini belirten CHP Muğla Milletvekili Fevzi Topuz’da, “Ülke bir süreçten geçiyor ve bu süreç bizim arzu ettiğimiz bir süreç değil. Hiç kimsenin anayasayı değiştirin diye bir talebi olmadı. Ancak her ne oldu ise bu hükümet Anayasayı değiştirmek için çalışma başlattı. AK Parti kendi yandaşlarının işlediği suçları nasıl koruyabileceğini hesaplıyor” dedi.

CHP İl Başkanı Süleyman Uslu ise, “Sayın milletvekillerimiz sabahın erken saatlerinden itibaren referandum çalışması için yola çıkıyor ve gün boyu gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalışmalarını sürdürüyor. Muğla olarak önce 12 Eylül’de daha sonra da genel seçimde oy oranlarımız ile Türkiye’de nazar boncuğu olacağız” dedi.

CHP’Lİ KADINLARDAN “ HAYIR” KAHVALTISI
CHP’Lİ KADINLARDAN “ HAYIR” KAHVALTISI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2010 Çarşamba 17:01:00
Güncelleme :4 Ağustos 2010 Çarşamba 17:03:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?