16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Clup Cataraman sezonu açtı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, dünyanın ilk yüzen diskosu olarak ün yapan Clup Catamaran, birbirinden renkli gösteriler eşliğinde sezona merhaba dedi.


Turizm sezonunda hareketliliğin arttığı Bodrum'da, eğlence mekanları da konuklarını ağırlamaya başladı. Deniz ortasındaki eğlence hayatı ile farklı bir özelliğe sahip olan Clup Catamaran'da Bodrum'un gece hayatındaki yerini aldı.

Yapılan açılışta dün gece yarısı denize açılan Clup Camaran'a gelen yerli ve yabancı turistler sahilde gözüken rengarenk ışıklarla Bodrum manzarası eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı. Gecede Brezilya dans gurubunun yanı sıra diğer dansçıların gösterileri ilgi ile izlendi.

Bir tarafta eğlence devam ederken Catamaran'ın dümeninde rotayı takip eden kaptan Bülent Güleryüz, amaçlarının gelen misafirleri en güzel şekilde eğlendirmek ve sağ salim kıyıya götürmek olduğunu söyledi. Güleryüz "Herkes güzel eğleniyor. Bizde rotamızda devam ediyoruz" dedi.

İşletmenin yetkililerinden Dilek Birgen ise bu sezon yoğun bir program hazırladıklarını söyleyerek "Ünlü DJ'ler ve gösterilerin yer alacağı partililerle konuklarımızın en iyi şekilde eğlendirmek istiyoruz. Umarım bütün Bodrum için güzel bir sezon geçer" diye konuştu. Bu arada yüzen disko Catamaran'ın dünyada eşinin olmadığını ve Bodrum'un simgesi haline geldiğini söyleyen Birgen "3-4 ay içerisinde 90, 100 bin kişi ziyaret ediyor" dedi

Geç saatlere kadar devam eden eğlenceyi erken noktalamak isteyenlerin botla karaya geri getirildiği, bin 500 kişi kapasiteli Clup Catamaran'da sezonun ilk eğlencesine katılanlar, oldukça hareketli ve neşeli dakikalar geçirdi.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 19:12:48
Güncelleme :31 Mayıs 2008 Cumartesi 19:14:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
soner kılıç IP: 88.226.213.xxx Tarih : 21.09.2008 17:03:22

tek kelimeyle mükemmel bu senede orda olmayı hiç bişeye değişmem kurucusunada teşekkürlerimi sunuyorum