15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Çocuklarına zehir içirip öldürdü

Muğla’nın Dalaman ilçesinde, çocuklarına tarım ilacı karıştırdığı meyve suyunu içirdiği iddia edilen baba ve 8 yaşındaki oğlu öldü. Zehirlenen 3 çocuk ise Fethiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Dalaman Kaymakamı Ahmet Deniz, AA muhabirine Söğütlüyurt Mahallesi’nde yaşayan Laver Özdin (31) ve 4 çocuğunun komşuları tarafından baygın vaziyette bulunarak Dalaman Devlet Hastanesine getirildiğine işaret ederek, "Hastanede yapılan müdahalelere rağmen baba Laver Özdin (33) ve çocuklardan Müslim (8) yaşamını yitirdi" dedi.

Hayati tehlikesi bulunan çocuklardan Nurcan (10), Selda (14) ve Tülin’in (4) ise ilk müdahalenin ardından ambulansla Fethiye Devlet Hastanesine gönderildiğini ifade ederek, "Çocuklarına, tarım ilacı karıştırdığı meyve suyunu içirdiği iddia edilen baba, eşinden ayrılmış. Aileye Kaymakamlık olarak bizde yardım ediyorduk. Polis, iddiaları araştırıyor, ilk bulgular da bu yönde, çok üzücü bir olay" diye konuştu.

Bu arada, polis ekipleri olayın meydana geldiği evde inceleme yaptı. Dalaman Cumhuriyet Savcılığı ise olayla ilgili inceleme başlattı.

Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılan 3 çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

BİR ÇOCUK ÖLDÜ DİĞERLERİ AĞIR YARALI

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Dalaman ilçesinde meydana gelen olayda bir baba ve 1 çocuğunun öldüğünü hatırlatarak, 3 çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirdi.

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, AA muhabirine Söğütlüyurt Mahallesi’nde yaşayan Laver Özdin (33) ve 4 çocuğunun komşuları tarafından baygın vaziyette bulunarak Dalaman Devlet Hastanesine getirildiğini hatırlattı.

Vali Altıparmak, "Hastanede yapılan müdahalelere rağmen baba Laver Özdin ve çocuklardan Müslim (8) yaşamını yitirmiş. Hayati tehlikesi bulunan çocuklardan Nurcan (10), Selda (14) ve Tülin (4) ise ilk müdahalenin ardından Fethiye’deki 2 özel hastanede tedavi altına alınmış. 3 çocuğun hayati tehlikesi devam ediyor" diye konuştu.

HAYATA YENİDEN DÖNDÜ

Öte yandan, Fethiye’de tedavi altına alınan çocuklardan Selda (14)Özdin’in tedavi altına alındığı özel hastaneye getirildiğinde kalbinindurmuş olduğu, doktorların yaptığı müdahalenin ardından yeniden kalbininçalışmaya başladığı öğrenildi.

Selda Özdin’in hastanenin yoğun bakım servisinde tedavisinin sürdüğübelirtiliyor.

BABA ÖZDİN, EŞİNİ BULMAK İÇİN TV KANALLARINA ÇIKMIŞ

Bu arada, baba Laver Özdin’in 2007 yılında Dalaman Cumhuriyet Başsavcılığına başvurduğu ve eşinin Dalaman Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca verilen 50 YTL yardımı almak için evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini öne sürerek yardım istediği, eşini bulabilmek için televizyon kanallarındaki programlara katıldığı bildirildi.

Olayın yaşandığı evin fiziki olarak kullanılmaz durumda olduğu, ölen şahsın Kaymakamlığın ve komşuların yaptığı yardımla yaşamını devamettirdiği öğrenildi

AA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 19:48:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?