6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Coşkun Aral'dan Bodrum belgeseli

Bodrum Karia Rotary Kulübü'nün düzenlediği toplantıya katılan Coşkun Aral, Bodrum'un belgeselini çekeceklerini söyledi. 

Bodrum Karia Rotary Kulübü'nün 243. toplantısına eşi Müge Aral ve kızı Deniz ile birlikte katılan Coşkun Aral, Bodrum'un belgeselini çekeceklerini ifade etti. 

Kaymakam Abdullah Kalkan, Bodrum Karia Rotary Kulübü Dönem Başkanı Galip Gür ve kulüp üyelerinin de katıldığı toplantıda, Bodrum'u tanıtan bir belgesel film çekeceklerini belirten Aral, "Sayın kaymakamımız projeye sponsor sağladı. Önümüzdeki Cuma günü çekim ekibimiz gelerek çekimlere başlayacak.

 Belgeselde, Halikarnas ile Zeki Müren arasındaki dönemi anlatacağız. Belgesel 6 ya da 8 bölümden oluşacak ve Bodrum'un doğasını, tarihini, turizmini, sualtı zenginliklerini anlatacağız. 

Bodrum'un yalnızca Türkbükü'ndeki şezlonglarla gündeme gelmesi doğru değil. Bodrum'da doğa var, tarih var, termaller var, mavi tur var ve hala yaşayan sünger avcıları var. Biz belgeselimizde bu konuları işleyeceğiz. Ayrıca bölgede dalışlar yaparak Bodrum'un sualtı güzelliklerini ortaya çıkaracağız" dedi. 

Ülkenin tanıtımının yetersiz olduğunu belirten Aral, "Turizmciler 5 yıldızlı otellerin peşindeler. Ucuz turist getirtip, dolaptaki suyu bile dışarıdan alıyorlar. Ülkemizde tanıtılması gereken çok yer var ama, turistleri manken defilelerine götürüyorlar" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2006 Salı 15:25:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?