4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Dağdelen Amerika yolcusu

HAYDOST BAŞKANI DAĞDELEN, AMERİKA YOLCUSU

Dalaman Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (DALTAB), Ortaca Hayvan Dostları Derneği (HAYDOST) Başkanı Türkan Dağdelen’in Temmuz Ayı içinde yapılacak olan Dünya Hayvan Hakları Kongresi’ne katılmak üzere ABD’ye gitmesi için maddi destek sağlama kararı aldı.

Geçtiğimiz hafta içinde yapılan DALTAB Encümen Toplantısı’ndan önce Ortaca Hayvan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak’tan Amerika’da yapılacak olan Dünya Hayvan Hakları Kongresi’ne gidebilmek için, maddi destek istemişti.

Türkan Dağdelen’e bu konuda destek sözü veren Vali Altıparmak, konuyu DALTAB Encümen toplantısına taşıdı. Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın başkanlığında yapılan toplantıya Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman ATM Dış Hatlar Terminali Genel Müdürü A. Hamdi Güvenç, Geylan Dursunoğlu ve M. Naci Uludağ katıldı.

Toplantıda alınan karar hakkında bilgi veren Başkan Karaçelik, “Ortaca Havan Dostları Derneği Başkanı Türkan Dağdelen’in Temmuz Ayı içerisinde Amerika Birleşik Devletleri’nde yapılacak dünya hayvan hakları kongresine katılmak için destek talebi görüşülmüş ve kendisine yöremizi tanıtan broşürler ve birliğimizce hazırlanan tanıtım kataloglarının orada tanıtılması koşuluyla gerekli maddi desteğin verilmesi” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 11:31:00
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 11:35:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?