4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Dalaman Hilton’a ödül

DALAMAN HİLTON’A 'EN İYİ OTEL' ÖDÜLÜ

Ortaca’nın Sarıgerme beldesinde yerli ve yabancı tatilcilere hizmet veren Hilton Dalaman Resort&Spa, Avrupa’nın en önemli tatil sitesi olan Zoover Award tarafından bölgenin en iyi oteli seçildi.

Otelde kalan misafirlerin yorumlarıyla Zoover Award 2010’a layık görülen Hilton Dalaman, üstün kalite ve hizmet anlayışını bir kez daha kanıtlamış olduğunu belirten Hilton Dalaman Pazarlama müdürü Suvat Avcı; kısa sürede böyle bir belgeyi misafir oyları ile kazandıkları için gurur ve sevinç duyduklarını ifade etti.

Hilton’un dünyanın her köşesinde ayrıcalıklı tatil anlayışına sahip olduğunu dile getiren Pazarlama Müdürü Suvat Avcı; “ Hilton Dalaman, ağırladığı Hollanda ve Belçika gibi Avrupa ülkelerinden gelen misafirlerin oylarıyla bölgesindeki en iyi otel ödülünü aldı. “Zoover Award, Zoover.com sitesinde” yayınlanan misafir yorumları ve verdikleri puanlama üzerinden yapılan özel kapsamlı bir değerlendirme sonucunda otelimiz ödüle layık görüldü. Hilton Dalaman Resort & Spa, tatili lüks ve eğlenceyle bütünleştiren bir otel konumuna getirildi. Anadolu medeniyetlerinin izlerini taşıyan modern mimarisini Sarıgerme Dağları ve Dalaman Çayı ile buluşturan Hilton Dalaman, misafirlerine farklı dünyalarda konaklama imkânı sunuyor. Hilton Dalaman’daki bu rakipsiz çeşitlilik, seçkin lezzet ve dekorasyon anlayışı, adeta size kısa bir sürede farklı ülkeleri gezmiş ve özel bir dünya seyahati yapmış gibi hissettiriyor” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2010 Cumartesi 10:03:02
Güncelleme :21 Ağustos 2010 Cumartesi 11:56:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?