5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Dalaman’da kaza: 2 ölü 2 yaralı

DALAMAN’DA TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 2 YARALI

Muğla’nın Dalaman ilçesi Eska Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü iki kişide yaralandı.

Seyir halindeki otomobilin sulama kanalına uçması sonucu meydana gelen kazada kadın sürücü ile birlikte eşi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Yeni yılın ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazası herkesi üzdü.

Kaza Dalaman İlçesi’nin Eska Mevkii, Dabel Köprüsü'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre alkollü olduğu ileri sürülen Belgin Acar (39) yönetimindeki 48 RL 411 plakalı otomobil, Dabel Köprüsü'nde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak korkuluğu olmayan köprüden sulama kanalına düştü. Kanaldaki yaklaşık 2 metrelik suya gömülen otomobilde sıkışan sürücü Belgin Acar ile yanındaki kocası Dilek Acar (39) olay yerinde hayatlarını kaybettiler Aynı araçta bulunan Ümmü Gülsüm Özertan (29) ile Doğan Gökçe (34) ise yaralı olarak son anda araçtan çıkarak canlarını kurtardı. Şahısların yeni yıl kutlaması için Eska Sahili'ne gitmekte oldukları öğrenildi.

CESETLERİ DALGIÇLAR ÇIKARDI

Sarıgerme'deki bir tatil sitesi inşaatını yapan Germen Tur'da bekçi olan Dilek Acar ile aynı şirkette muhabecilik yapan eşi Belgin Acar'ın kanaldaki suya gömülü vaziyette olan araçtaki cesetlerini, olay yerine çağrılan Muğla Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Marmaris Sualtı Arama Kurtarma ekibi dalgıçları çıkardı. Ortaca'ya bağlı Akıncı Köyü'nde oturdukları öğrenilen Acar çiftinin cesetleri, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Dalaman Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

DALAMAN’DA TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 2 YARALI
DALAMAN’DA TRAFİK KAZASI 2 ÖLÜ 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2011 Cumartesi 15:48:02
Güncelleme :1 Ocak 2011 Cumartesi 15:56:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?