5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Dalaman'da kaza: 4 yaralı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah saatlerinde çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sadık Ayberk idaresindeki 48 RE 363 plakalı araç, Ortaca’dan Fethiye istikametine doğru giderken Dalaman’a bağlı Gürköy köyüne sapmak istedi. Bu sırada aynı yöne seyir halinde olan Mehmet Sarıcan idaresindeki 48 RF 132 plakalı araç ise önüne çıkan araca sol tarafından çarptı.

 

Kazada Mehmet Sarıcan’ın kullandığı araç içerisinde yolcu olarak bulunan Serap Terzioğlu, Mehmet İnce, Nazlı İnce ile diğer aracı kullanan Sadık Ayber yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen Dalaman 112 Acil Servis Ekipleri yaralıları Dalaman Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.Edinilen bilgiye göre kazada yaralanan şahısların ciddi bir durumu olmadığı öğrenildi.

Kazada tek yaralanmayan kişi olan 48 RF 132 plakalı aracın sürücüsü Mehmet Sarıcan “Ortaca’dan Fethiye’ye hastaneye gitmek üzere yola çıkmıştık. Tam Gürköy Köyü Kavşağı’na geldiğimiz sırada yolun sağında duran 48 RE 363 plakalı araç Gürköy köyüne sapmak üzere yola çıktı. Önüme çıkan araca çarpmamak için gayret gösterdim ama çarpıştık.Allah’tan kazada yaralananların ciddi bir durumu söz konusu değil” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2011 Perşembe 10:43:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?