4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Dalaman’da Yıldızdoğan fırtınası

MUSTAFA YILDIZDOĞAN, DALAMAN’A SALLADI

Dalaman 6. Kültür Turizm ve Sığla Festivali etkinlikleri kapsamında Dalamanlılarla buluşan Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Mustafa Yıldızdoğan konserinden önce Dalaman Belediyesi Türk Sanat Müziği Grubu ve solistlerinin söylemiş olduğu şarkı ve türküleri, izlemeyen gelen halk tarafından büyük alkış aldı.

Mustafa Yıldızdoğan Halk Konserine izlemeye gelenler, dinlemek için yer bulmakta güçlük çektiler. Çevre ilçelerden ve beldelerden gelen belediye başkanları konsere renk kattılar.

Mustafa Yıldızdoğan konserini tamamladıktan sonra, İlçe ve belde başkanları sahneye çıkarak Belediye Başkanı Sedat Yılmaz ile Yıldızdoğan’a festival anısına plaket ve çiçek vererek kutladılar.

Dalamanlılarla buluşmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Yıldızdoğan, “Bugün 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençli ve Spor Bayramı. Hepinizi bayramını kutluyorum. Bütün gayretimiz Anadolu’muzu dile getirmektir. Buda türkülerimizle dile getirmektir. Bizde bunları dile getiriyoruz.Asker ocağı Peygamber ocağıdır. Allah camilerimizden ezansız, ülkemizden bayrağımızı indirmeden ve Allah bir milleti vatansız bırakmasın” dedi.

MUSTAFA YILDIZDOĞAN, DALAMAN’A SALLADI
MUSTAFA YILDIZDOĞAN, DALAMAN’A SALLADI
MUSTAFA YILDIZDOĞAN, DALAMAN’A SALLADI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 10:32:01
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 10:39:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?