22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Dalyan BelediyeSpor Kale'ye teslim

Muğla Süper Amatör Küme’de mücadele eden Dalyan BelediyeSpor Teknik Direktörü Birdal Uysal’ın istifasından sonra boşalan teknik direktörlüğe takımı daha önceden de çalıştıran Ayhan Kale getirildi.

Teknik heyetteki değişimin ardından bir açıklama yapan Dalyan Belediye Spor Başkanı Sadık Eken; “Teknik Direktörümüz Birdal Uysal’ın kendi isteği üzerine takımdan ayrılmasından sonra eski Teknik Direktörümüz olan başarılı hocamız Ayhan Kale’yi takımın başına getirdik. Teknik Direktör Birdal Uysal kendi iradesi ile takımın başından ayrıldı. Bizden kaynaklanan bir olay değil. Ne zaman isterse bizim için Birdal Uysal’ın kapımız açık. Dalyan Belediye Spor hiçbir zaman teknik direktörsüz kalmaz. Bundan sonrada başarılarımız Ayhan Kale ile de devam edecektir” dedi.

Dalyan Belediye Spor’un çiçeği burnundaki yeni Teknik Direktörü Ayhan Kale ise; “Takımı iyi tanıyorum. Çalışmalarımızı yoğun şekilde devam edeceğiz. Dalyan Belediye Spor geçtiğimiz yıllardaki başarısını devam ettirecektir. Takım olarak çok iyiyiz. Bu grupta yenemeyeceğimiz bir takım yok. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Göltürkbükü Belediye Spor karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak istediğimiz 3 puanı alacak güçteyiz. Takımımıza güveniyorum. Futbolcularımda bunun bilinci içindedirler. Hepsine güveniyorum” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 15:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?