4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Damacanada içki servisi

DAMACANADA İÇKİ SERVİSİ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde kaçak olarak elde ürettikleri içkileri su damacanası ile servis yapan 7 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı. Operasyonda 235 litre kaçak içki ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü, kaçak içki ürettikleri tespit edilen bir şebekeyi 4 aydır takibe aldı. Daha önce içki kaçakçılığı suçundan işlem yapılan Ö.Ç. (63) ve S.A. (44) isimli zanlıların Marmaris’e gümrük kaçağı ve elde yapılmış içki getirdikleri duyumu alan polis 4 ay zanlıları takip etti. Yapılan takip sonrası, Kilis’te evin bodrum katında üretilen el yapımı içkileri Marmaris’te bar, disko ve bazı otellere pazarladıkları ortaya çıktı. Zanlıların içkileri araçlar içinde su damacanası içinde servis ettikleri açıklandı.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, Marmaris ve İzmir’de eş zamanlı düzenledikleri operasyonda, şebeke lideri Ö.Ç. (63), S.A. (44) İ.S.P. (34), İ.T. (40), N.E. (56) ve F.A. (50) isimli zanlılar yakalandı. Zanlıların evlerinde ve işyerlerinde yapılan aramada Bin 928 şişe gümrük kaçağı içki ve 235 litre elde yapılmış içki ele geçirdi.

Zanlıların Muğla Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgulamaları tamamlanarak Marmaris Adliyesi’ne sevk edildiler. Zanlıların gümrük kaçağı içki satışı yapmak ve kaçak içki üretmek suçlaması ile yargılanacakları açıklandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DAMACANADA İÇKİ SERVİSİ
DAMACANADA İÇKİ SERVİSİ
DAMACANADA İÇKİ SERVİSİ
DAMACANADA İÇKİ SERVİSİ
DAMACANADA İÇKİ SERVİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2010 Pazartesi 10:27:03
Güncelleme :8 Kasım 2010 Pazartesi 19:15:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?