5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Demir aday adaylığını açıkladı

M. YAVUZ DEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını coşkulu bir kalabalığın katılımıyla açıkladı.

Mehmet Yavuz Demir, AK Parti Muğla Milletvekilliği aday adaylığını coşkulu bir kalabalığın katılımıyla dün açıkladı.

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yaklaşık 700 kişinin katıldığı toplantıda Demir, alkışlar eşliğinde aday adaylığını duyurdu.

Toplantıya AK Parti Milas İlçe Başkanı Bülent Demir, Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Türk Amerikan İş Adamları Derneği Genel Başkanı Uğur Terzioğlu, eski Milas Belediye Başkanı Hürol Önder, 40’a yakın köy ve mahalle muhtarı, Milas ve Güllük’ten çok sayıda vatandaş katıldı.

Adaylık toplantısında ilk konuşmayı AK Parti Milas İlçe Başkanı Bülent Demir yaptı. Demir: “Yaptığı hizmetlerle halkı peşinden koşturan, 8 yılda bu ülkede görülmemiş hizmetleri yapan bir başbakana sahibiz. Bu noktada tabii ki aday adaylarımız son derece partimize teveccüh göstermekte ve aday adayı olabilmek için yarışmaktalar. Kamuoyuyla her zaman içimizde yer almış, 10 yıllık süreçte Güllük’te partimizin bayrağını gururla taşımış ve büyük takdir toplayan Sayın Yavuz Demir’i sizlere milletvekili aday adayı olarak tanıtmaktan dolayı son derece memnunuz.” dedi.

Alkışlar eşliğinde kürsüye gelen Yavuz Demir, kendisine destek için toplantıya gelen 40’a yakın köy ve mahalle muhtarına teşekkür ederek sahneye davet etti.

1999 yılında ilk kez belediye başkanlığına seçilmesiyle ilgili süreci anlatan Demir, AK Parti hükümetini çok yakından takip ettiğini ve aradan geçen 8 yıldan bu yana verdiği kararın ne kadar doğru olduğunu gördüğünü söyledi.

Demir CHP’yi eleştirerek, işçi ve yoksul kesimini AK Parti’nin savunduğunu ifade etti. Demir, kendisine teveccüh gösterilmesi durumunda Muğla’yı ve Milas’ı en iyi şekilde temsil edeceğini anlatarak, “Beni Ankara’ya gönderin, ben de Ankara’yı buraya getireyim.” diye konuştu.

M. YAVUZ DEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
M. YAVUZ DEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
M. YAVUZ DEMİR ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2011 Cumartesi 12:57:03
Güncelleme :5 Şubat 2011 Cumartesi 18:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?