4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Demir güven tazeledi

MUĞLALI MUHASEBECİLERDE BAŞKAN DEMİR GÜVEN TAZELEDİ

Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olağan genel kurulunda mevcut başkan Hasan Demir güven tazeledi.

Muğla Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (MSMMO) olağan genel kurulu tamamlandı. Tek liste ile gidilen seçimde Divan Başkanlığı’nı İzmir SMMMO Başkanı Feyzullah Topçu yaptı.

Genel kurulda konuşan Muğla SMMMO Başkanı Hasan Demir, “Diğer meslek örgütlerinin geçmişleriyle karşılaştırdığımız zaman çok genç, hatta çocukluk evresinde diye yorumlayabileceğimiz mesleğimiz; bütün meslektaşlarımızın sabır, katkı ve anlayışlarıyla beklenenden çok daha hızlı büyümüş, daha hızlı olgunlaşmış, kurumsallaşma noktasında çok hızlı yol almıştır. Her şeyden önde ve önemli olan kurumsallaşma hedefinin bu kadar kısa sürede en üst noktaya ulaştırılması elbette, bütün meslek mensuplarımızın katkılarıyla ve istikrarlı bir yapının kurulabilmiş olmasıyla gerçekleşmiştir. Kurumsallaşma hedefini içselleştirip, 20 yıldır her şeyden önde tuttuğumuz bu hedefi kendi hedefi olarak kabul edebilmiş ve bu anlamda bizimle birlikte olan siz saygıdeğer meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Genel Kurul’da yeni oluşan yönetim kurulu kendi arasında yaptığı toplantıda Başkan Hasan Demir, Başkan Yardımcısı Yaşar Bildirici, Yönetim Kurulu Sekreter Halilibrahim Saguş, Oda Saymanı Bahri Gökmen, Cemal Teker, Ferudun Katar ile Abdullah Kıbrıslı da koordinatör üye olarak görevlendirildi.

MUĞLALI MUHASEBECİLERDE BAŞKAN DEMİR GÜVEN TAZELEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2010 Salı 12:07:03
Güncelleme :26 Mayıs 2010 Çarşamba 02:09:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?