22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Deniz 3 genci yuttu

Fethiye  Kumluova'da denize giren 25 yaşındaki Mehmet Kasacı, 15 yaşındaki nişanlısı Elif Bulut ile kızkardeşi 11 yaşındaki Hatice Bulut dalgaların arasında boğuldu.

Fethiye sahilinde kaybolan cesetler 2.5 kilometre ilerideki Antalya'nın Kaş İlçesi sahilinde Sahil Güvenlik Botu tarafından bulundu.

Muğla'nın Fethiye İlçesi ile Kaş sınırındaki Kumluova Plajı'nda Eşen Çayı'nın döküldüğü Çayağzı Mevkii’nde dün akşama doğru serinlemek için denize giren nişanlı çift Mehmet Kasacı ve Elif Bulut ile beraberlerindeki Elif Bulut’un kız kardeşi Hatice Bulut bir süre yüzdü. Daha sonra denizde tek başına açılan Hatice Bulut kısa süre sonra dalgaların arasında kayboldu. Kızkardeşini kurtarmak için suya atlayan Elif Bulut ile peşinden giden Mehmet Kasacı da aynı kaderi paylaştı. Arama çalışmalarından sonuç alınamayınca Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'ndan yardım istendi. Sahil güvenliğin çakırdığı bir bot, 1.5 saat sonra 3 cesedi denize girdikleri yerden yaklaşık 2.5 kilometre ileride, Kaş sahilinde buldu. Kaş'ta yapılan ön incelemenin ardından cesetler detaylı otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturmayı yürütüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2008 Cumartesi 15:04:02
Güncelleme :21 Haziran 2008 Cumartesi 15:04:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?