4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Dişi çekildi böyle oldu

DİŞİ ÇEKİLDİ BÖYLE OLDU

Milaslı Durmuş Ali Kaynar, eşinin apseli dişinin çekilmesinin ardından rahatsızlandığını iddia ederek, gerekli araştırma ve soruşturmanın yapılması için Milas Kaymakamlığı’na şikayette bulundu.

Eşi Aynur Kaynar’ın (32) dişinin apseli olarak çekildiğini iddia eden Durmuş Ali Kaynar, eşinin dişinin çekilmesinin ardından rahatsızlandığını ve şu anda İzmir Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğünü belirtti. Gümüşlük Mahallesi Gümüş Sokak’ta ikamet eden Kaynar, geçtiğimiz hafta başından bu yana eşinin hastane olduğunu kaydederek konu hakkında gerekli araştırmanın yapılması için Milas Kaymakamlığı’na dilekçe verdiğini açıkladı.

Kaynar, eşinin başından geçen olayı şöyle anlattı: “16 Haziran 2010 Çarşamba günü eşim Aynur Kaynar’ı dişinden rahatsız olduğu için Milas Diş Sağlık Polikliniği’ne götürdüm.

Diş Hekimi E.A. tarafından müdahale edilmesinin ardından aynı gün evimize döndük. Aynı günün akşamında eşimin çekilen dişinin bulunduğu taraftan yanağında şişme başladı. Ertesi gün aynı doktora müracaat ettiğimizde hasta bölgeden parça aldı. Hiçbir şey sormadan ilaçları yazdı. Çocuk emzirdiğini söyleyince antibiyotiği iptal edip sadece ağrı kesici ve gargara verdi. O gün akşamında şişme devam etti. Panikle Cuma günü özel doktora gittik antibiyotik verdi. O günün akşamında şişme daha da artınca Milas Devlet Hastanesi acil servisine gittik ve doktor kan tahlili istedi. Doktor tahlil sonucuna göre mikrobun kana karıştığını söyledi. Antibiyotik hapın akabinde on adet antibiyotik iğne verdi. Verilen ilaçları bir gün kullanıp acile iğne vurulmaya gittiğimizde eşimin gözü kapandı. Şiddetli ağrılar yarım saate indi. Acildeki doktor antibiyotiğin yetersiz geldiğini söyleyip daha da güçlü antibiyotik verdi. Aynı gün ateşi yükselen eşime iğne ile müdahale edildi. Akabinde emzirmekte olduğu bebeğimizi emziremez duruma geldi. Pazar gününe geldiğimizde eşimin gözü hâlâ kapalıydı ve ağrısı vardı. Konuyla ilgili belgeleri dilekçeye ekleyerek Milas Kaymakamlık makamına gerekli araştırma ve soruşturmanın yapılması için verdim”

Kaynar’ın eşinin tedavi sürecinde herhangi bir ihmalin olup olmadığı yönünde verdiği şikayet dilekçesinin ardından; Milas Kaymakamlığı’nca yapılacak inceleme sonucunun beklendi belirtildi.

Milas Sağlık Grup Başkanı Dr. Veli Ertuğrul ise, kendine konu hakkında gelen bir şey olmadığını, gelmesi durumunda gerekli araştırmanın yapılacağını kaydetti.

DİŞİ ÇEKİLDİ BÖYLE OLDU
DİŞİ ÇEKİLDİ BÖYLE OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 11:37:05
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 13:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?