15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Doğan ailesi yeniden doğdu!

Muğla Ortaca İlçesi’nde bir evde meydana gelen yangında 3 kişilik doğan ailesi evlerinde çıkan yangında alevler arasında mahsur kaldı.

İtfaiye ekipleri tarafından evin yatak odasındaki demir parmaklıkların kesilmesi sonucu kurtarılan Doğan Ailesi adeta yeniden doğdu.

Yangın sonucu ve içerisindeki eşyalar tamamen kullanılamaz hale gelirken hastaneye kaldırılan 3 kişilik ailenin durumlarının iyi olduğu bildirildi.


Olay sabah saat sıralarında Atatürk Bulvarı Dalyan Yolu üzerinde bulunan Ertuğrul Doğan’a ait evde meydana geldi. Saat 05.30 sıralarında eve duman kapladığını gören Ertuğrul Doğan, eşi Gülay ve kızı Merve’yi hemen uyandırarak evden çıkmak istedi. Yatak odası dışındaki odalara alevlerin sardığını gören Ertuğrul Doğan yangnda mahsur kaldıklarını anlayınca hemen itfaiyeyi arayıp yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen 3 kişilik Doğan Ailesini kurtarmak için evin yatak odasının demir parmaklıklarını kesti. Teker teker yangından kurtarılan Ertuğrul Doğan, eşi Gülay ve kızı Merve, dumandan etkilendikleri için hastaneye kaldırıldı.


Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında içerisindeki eşyalarla birlikte evi yanan Ertuğrul Doğan yaşadıklarına sevindiklerini belirterek “Seracılık yaptığımız için geceleri sık sık seraları kontrol için kalkıyoruz. Saat 04.30 sularında kalkıp, seraları kontrol ettim ve tekrar yattım. Daha sonra tekrar saat 05- 45 civarında kalktığımda yangını fark ederek itfaiyeye haber verdim. Yatak odasında sıkışmış durumda kaldığımızdan, itfaiye ekipleri demir korkulukları keserek beni, eşim Gülay’ı, 7 yaşındaki kızım Merve’yi kurtardı. Allah’a çok şükür ki yaşıyoruz’’dedi.
Yangın olay yerine erken gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucunda söndürülerek soğutma çalışmaları yapıldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 10:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?