15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

DP Dalaman ilçe kongresi yapıldı

Demokrat Parti (DP) Dalaman İlçe Kongresi yapıldı. 2005 yılından beri DP Tek liste ile yapılan olağan genel kurulda Metin Kara, DP Dalaman İlçe Başkanlığına seçildi. Dalaman Kültür Merkezinde yapılan kongreye DP eski Milletvekili İffettin Akar,DP Muğla İl Başkanı Erol Kapis, Dalaman Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar, ilçe başkanları ve kongre üyeleri katıldı.


Dalaman İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Orhan’ın sağlık problemleri ve iş yoğunluğu sebebiyle yeniden aday olmayacağını açıklamasıyla birlikte Metin Kara tek aday olarak seçime katıldı. Kongre divanının oluşturulmasının ardından önceki yönetime ait faaliyet ve mali raporlar okunarak onaylandı. Yapılan değerlendirmelerin ardından seçimlere geçildi. Oy verme işlemlerinin tamamlanmasının yapılan sayımlarda kongreye katılan 147 delegenin 93’ünü alan Metin Kara Dalaman İlçe Başkanı seçildi.


Sonuçların açıklanmasının ardından bir teşekkür konuşması yapan Metin Kara, “Beni kucaklayıp bağırlarına bastılar. Maalesef ilçemizde siyaset yapmak isteyenlere hemen çamur atmaya başlıyorlar. O yüzden benim başkanlığım döneminde kimseyi beklemeyip herkesin ayağına gideceğiz. İyi bir çalışma yaparak yerel seçimlerde başarılı olacağımıza inanıyorum. Ben inanıyorum ki önümüzde ki yerel seçimlerde belediye başkanlığı DP olacaktır ”dedi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2008 Perşembe 17:57:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?