22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

DSP Lideri Sezer, Muğla'da

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Zeki Sezer, "Türkiye'nin güvencesi olan DSP güçlendikçe Türkiye de güçlenecektir" dedi.


CHP'den istifa eden Ören Belediye Başkanı Kazım Turan'a parti rozeti takmak üzere Muğla'nın Milas ilçesine gelen DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, partililer tarafından Selimiye beldesinde karşılandı. Karşılamanın ardından konvoyla birlikte Milas'ta şehir turu atan Sezer ve partililer, halkı selamladı. Daha sonra DSP Ören Belde Teşkilatı önünde düzenlenen törenle DSP'ye geçenlere parti rozeti takıldı. Ören Belediye Başkanı Kazım Turan'a rozetini takarak kutlayan Sezer, "Ören'e yakışır hizmetler yapan değerli Belediye Başkanımız Kazım Turan, bugünden itibaren hizmetlerini DSP çatısı altında, yine Ören'de devam ettirmeye karar verdi. Kendisini kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Ören'e çok şeyler yaptı ama yapacakları var. Türkiye'nin güvencesi olan DSP güçlendikçe Türkiye de güçlenecektir. Aranızda çokça kadın ve çokça genci görüyorum. Bu geleceğe olan inancımı pekiştiriyor. Çünkü biz geleceğimizi kadınlarımızla, gençlerimizle kuracağız" dedi.

CHP'nin gerçekten iktidar istediğine inanmadığı için partiden ayrıldığını ifade eden Turan ise, Zeki Sezer ve ekibinde bu inancı gördüğünü söyledi.


Ören Belediye Başkanı Kazım Turan'la birlikte CHP'den ayrılan 69 kişinin yanı sıra AK Parti'li Milas Belediye Meclis üyeleri Ömer Beskan ve Erol Asın'a da rozetini DSP lideri Sezer taktı. DSP'ye Ören'den 70 kişinin katıldığı açıklandı.

Bu arada, DSP lideri Sezer ve beraberindeki konvoyun Ören beldesine girişi sırasında, Ören Belediye Başkanı Kazım Turan'ın taşımacılıkla ilgili mahkeme ve komisyon kararlarını uygulamadığını ileri süren S.S. 27 No'lu Ören Taşıma Kooperatifi yönetici ve şoförleri, başlarına bağladıkları siyah bandalar ve taşıdıkları dövizlerle protesto gösterisinde bulundu. Sezer'e çiçek vermek isteyen Kooperatif Başkanı Barbaros Keser, parti görevlililerinin engellemeleriyle karşılaştı.

iha
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 18:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?