4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Duble yola duble yapım!

DUBLE YOLA DUBLE YAPIM!

Milas-Bodrum karayolundaki duble yol çalışmaları bazı noktalarda devam ediyor, bazı noktalarda ise tamamlandı.

Karakaya mevki ile Ağaçlıhöyük yol kavşağı arasında yolda çökmeler ve çatlaklar meydana gelmesinden dolayı yolda tekrar çalışma yapılıyor.

Milas-Bodrum karayolundaki bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor. Ancak yeni yapılmış olan duble yola duble çalışma yapılıyor.

Yolun yapılmasının üzerinden birkaç ay geçmesine rağmen Karakaya mevki ile Ağaçlıhöyük yol kavşağı arasında yolda çatlamalar ve çökmeler görüldü. Yoldaki çatlaklar yapılan yamalarla giderilmeye çalışıldı ancak daha sonra yolun yüzeyi makineler vasıtasıyla kazınarak tekrar asfaltlama çalışması yapıldı.

Öte yandan bazı noktalarda ise refüj çalışmaları devam ediyor. Refüj çalışmalarının devam ettiği noktalarda ve yolun tek şeritten verildiği yerlerde araç sürücülerinin dikkatli olmaları gerekiyor.

DUBLE YOLA DUBLE YAPIM!
DUBLE YOLA DUBLE YAPIM!
İHA
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2010 Cumartesi 11:02:04
Güncelleme :10 Nisan 2010 Cumartesi 11:38:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VATANDAŞ IP: 78.189.191.xxx Tarih : 12.04.2010 11:53:30

BU YOLDAN BU MADEN KAMYONLARI BU ŞEKİLDE TAŞIMACILIK YAPTIĞI SÜRECE, O YOL HER 3 AYDA BİR YENİLENMESİ GEREKİR. DEVLETİMİZİN PARASI ÇOK. BİZ VERGİLERİMİZİ NASIL OLSA DÜZENLİ ÖDÜYORUZ. YAPARLAR YİNE YENİSİNİ. 2 KAPLAMA 1 KAZIMA DEVAM EDER ÖMÜR BOYU......