4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Düğerek'te feci kaza!

MUĞLA’DA KAZA: 2 ÖLÜ

Muğla merkez Düğerek mahallesi eski yolunda meydana gelen trafik kazasında iki kişi öldü. Kazada hayatını kaybeden iki gencin bugün yapılacak olan A2 ehliyeti almak için sınava girecekleri ve son deneme sürüşü yaptıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Düğerek mahallesinden şehir merkezine doğru seyir halinde olan Şaban Salgıncı yönetimindeki 48 NA 020 plakalı şehir içi taşıma midibüsü eski yolda seyir halinde iken Süleyman Tepe yönetimindeki 48 EL 833 plakalı pikap midibisü solladı. Bu sırada A2 ehliyeti almak için deneme sürüşü yaptığı öğrenilen Şaban Demirtaş (19) ve Nuri Çakmak’ın üzerinde bulunduğu 48 NC 729 plakalı motosiklet ile karşı karşıya gelen Pikap sürücüsü kaçmaya çalışsa da motosikleti çarpmaktan kurtulamadı. Midibüs ile Pikap arasında kalan motosiklet üzerindeki iki genç, kazada hayatlarını kaybettiler.

Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, çevrede güvenlik önlemi alan polis, kazada ölen gençlerin ailelerine ulaşmaya çalıştı. Kazada ölen Nuri Çakmak ve Şaban Demirtaş’ın cesetleri ambulans ile Muğla Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cumhuriyet Savcısı hastane morgunda otopsisini yaparken, ölen gençlerin yakınları hastaneye akın etti.

MUĞLA’DA KAZA: 2 ÖLÜ
MUĞLA’DA KAZA: 2 ÖLÜ
MUĞLA’DA KAZA: 2 ÖLÜ
MUĞLA’DA KAZA: 2 ÖLÜ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2010 Cumartesi 11:09:02
Güncelleme :31 Temmuz 2010 Cumartesi 15:32:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?