22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Dümeni de böyle idare ediyorsa..

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, alkollü sürücünün kullandığı otomobilin kontrolden çıkarak karşıdan bir otomobile çarpması sonucu, dört kişi yaralandı.

Kaza, Bodrum-İzmir Karayolu Kaynar Mevkisi’nde, saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Marmaris’ten Bodrum’a giden gemi kaptanı Turan Çakır’ın (33) alkollü olarak kullandığı 52 PA 417 plakalı otomobil, Kaynar Mevkisi’ne geldiğinde, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan otomobil, karşı şeride geçerek hasta olan annesini İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne tedaviye götüren Yunuslar Unlu Mamüller Fırını’nın işletmecisi Ümit Hoştan (24) yönetimindeki 48 TR 189 plakalı otomobile çarptı. Kazada, hurdaya dönen otomobilde sıkışan Turan Çakır ile diğer otomobilin sürücüsü Ümit Hoştan, annesi Hatice Hoştan (65) ile ablası Hidayet Hoştan (42) yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkartılan Çakır ve diğer üç yaralı ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Turan Çakır’ın sol bacağı ve sağ kolu, Hatice Hoştan ile kızı Hatice Hoştan’ın ise sağ kollarının kırıldığı belirlenerek, alçıya alındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler bulunan otomobil sürücüsü Ümit Hoştan ise ayakta tedavi edildi.

Eğlenerek geliyordum

160 promil alkollü olan ve aracından çok sayıda bira şişesi çıkan Turan Çakır, "Yolda müzik, dinleyip, eğlenerek geliyordum. Birden bir gürültü koptu. Ne olduğunu anlayamadım. Gözümü açtığımda hastanedeydim. Büyütecek bir şey yok" dedi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Ekim 2008 Cumartesi 10:53:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?