4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

'Dürüye' muradına erdi!

  Çekimleri Muğla'nın Akkaya köyünde devam eden 'Düriyenin Güğümleri' adlı dizide Emre Kınay ile başrolleri paylaşan İpek Tuzcuoğlu, dizideki rol arkadaşı Yener Gürsoy ile dünya evine girdi.

Muğla-Aydın Karayolu Bayır beldesi yakınlarındaki bir çiçek serasında kına gecesi düzenleyen çift, bir gün sonra da Muğla Belediyesi Konakaltı Kültür Merkezi Salonu'nda az sayıda davetlinin katıldığı sade bir düğün töreni ile evlendi.

Nikah töreninde Muğla Valisi Fatih Şahin ve eşi Ayşe Şahin, İpek Tuzcuoğlu'nun annesi Emel, babası Ilgar ve kız kardeşi Pelin Tuzcuoğlu, Yener Gürsoy'un annesi Ayşe Gürsoy, 'Düriyenin Güğümleri' dizisi oyuncu ve teknik ekibi katıldı. Dizinin erkek başrol oyuncularından Emre Kınay ve Uğur Çavuşoğlu'nun düğüne katılmadığı   görüldü.

Törende İpek Tuzcuoğlu'nun nikah şahitliğini Star TV Kurumsal İletişim Direktörü Feryal Pere yaparken, Yener Gürsoy'un nikah şahitliğini dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan yaptı.

BASIN ALINMADI

Konakaltı Kültür Merkezi Salonu'nda yapılan düğün öncesi düğüne katılacak konukların isimleri alındı. Konuklar salon kapısına geldiklerinde tek tek isimler kontrol edildi. Düğünden görüntü ve fotoğraf çekmek için gelen basın mensupları ise içeri alınmadı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 18:09:00
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 19:10:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?