16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Eğlenceyi rezalete dönüştürdüler

Muğla'nın Marmaris ilçesinde nedeni belli olmayan bir kavgada Hollandalı genç kızlar dayak yedi. Sabaha karşı saat 04:00 sıralarında bir barın çıkışında meydana gelen olayda, bardan çıkmak üzere olan üç Hollandalı bayan kimliği belirsiz kişilerce darp edildi.


Yüzüne yumruk darbeleri alan bir genç kız baygınlık geçirirken, Hollandalı genç kızların yanında bulunan ve İngiliz uyruklu olduğu iddia edilen bir kişi baygın genç kızı omzuna alarak barlar sokağının dışına taşıdı. Kavgada dayak yiyen Hollandalı genç kızlar öfkelerini kendilerini görüntülemek isteyen basın mensuplarından çıkarmaya kalktılar. Basın mensuplarına saldıran kızlar sürekli elleriyle kamerayı kapatmaya çalışıp hakaret ettiler.


Darp edilen ve yarı baygın olan genç kızın başına toplanan kalabalık arasında kısa süreli bir arbede yaşanırken, baygın genç kız hemen yakındaki bir bara taşındı. Ancak burada kendine gelen Hollandalı genç kız kedisini görüntüleyen kameramana su şişesi atarak tepki gösterdi. Olay yerine gelen polis ekipleri durumu yatıştırırken, isimleri belli olmayan Hollandalı genç kızlar bir süre sonra karanlık sokaklarda kayboldular.

iha
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2008 Cuma 14:36:21
Güncelleme :18 Temmuz 2008 Cuma 14:48:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?