7
Mayıs
2024
Salı
MUĞLA

Ekonomiye fuar dopingi

Tunajans’ın 2002 yılında fuarlar zincirine ilave ettiği Bodrum OTEL’O5 Otel, Lokanta, Bar Ekipmanları, Servis Malzemeleri ve Gıda Fuarı açıldı.

Fuar, Bodrum Otelciler Birliği (BODER), Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV), Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile 4. kez MGM Grand İskandil Otel Salonları’nda düzenleniyor.

Bodrum’un ticaret dünyasını ve turizm sektörünü bir araya getiren OTEL’05 Fuarı’nın açılışında konuşan BODER Genel Sekreteri Orhan Kavala, "Fuarların, bölgeye getirdiği yararlar ve sektöre katkıları gözle görülür bir gerçektir" diyerek, önümüzdeki dönemlerde de Bodrum’daki fuarların daha da geliştirileceğini vurguladı.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon ise "Turizm kenti Bodrum’da açılan böyle bir fuar, Bodrum ve turizm sektörü açısından çok önemli. Fuara katılan firmaları da ayrıca tebrik ediyorum. Bu birlikteliğin daha da ileri gitmesini istiyorum" dedi.

OTEL’05 Otel, Lokanta, Bar Ekipmanları, Servis Malzemeleri ve Gıda Fuarı’nın açılış kurdelesini kesen Bodrum Belediye Başkan Yardımcı Mehmet Kocair, "Fuarlar, doğru üretimle doğru tüketiciyi bir araya getiren yerlerdir. Elimizdeki ürünleri ne kadar iyi pazarlarsak, o kadar başarılı oluruz. Bunun için fuarlar, en doğru adrestir" diye konuştu.

Açılışın ardından katılımcılar, fuarda yer alan standları gezerek üretici firmalardan bilgi aldı. 4 gün boyunca 11.00 - 20.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek olan fuarda, mutfak donanımı, yeme içme servis ekipmanları, yiyecek ve içecek endüstrisi, ısıtma-soğutma, havalandırma, aydınlatma sistemleri, yüzme havuzları, saunalar, mobilya dekorasyon, yataklar, yatak odası takımları, otel ve lokanta tekstili, inşaat ve sıhhi tesisat malzemeleri, bilgisayar ve sinyalizasyon sistemleri, temizlik, çamaşırhane ekipmanları,oda ve banyo aksesuarları, kapı, pencere ve kilit sistemleri, teknik danışmanlık ses ve ışık sistemleri, görüntü sistemleri, ofis donanımları endüstrisi, otel otomasyonu ve yönetim sistemleri, alkollü ve alkolsüz içecekler gibi bir çok ürün sergilenecek. Bu arada, fuarın açık kaldığı süre çerçevesinde 2 Akdeniz Mutfağı Yemek Gösterisi düzenlenecek.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2005 Perşembe 12:50:16
Güncelleme :1 Nisan 2005 Cuma 13:17:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?