6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Emniyet Müdürü'ne hoşgeldin ziyareti

Muğla'nın Ortaca Belediye Başkanı Salih Özdemir ve AK Parti İlçe Yönetimi, Ortaca Emniyet Müdürlüğü görevine yeni atanan Halit Altunbaşak'ı makamında ziyaret etti. 

Ziyaret sarasında Belediye Başkanı Salih Özdemir ile AK Parti İlçe Başkanı Sebahi Yılmaz, Halit Altunbaşak'a başarı dileklerinde bulundu. Umarız el ele vererek, ilçede yaşanan olumsuz olayların önüne geçeceklerini belirten Özdemir, “Ortaca ilçemiz güzel bir coğrafyaya sahiptir. İnsanları da sıcak kanlıdır. Size bağırlarına basacaklarına inanıyoruz. Bizlerde elimizden geldiğince Ortacamızı güzelleştirme ve olumlu yönde değiştirmek için çalışıyoruz. İnanıyoruz ki, Ortacamızdan memnun olursunuz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Halit Altunbaşak, görevinin Muğla'nın Yatağan ilçesinden Ortaca'ya çıktığını hatırlattı, Ortaca'da suç işleme oranının Yatağan'dan daha fazla olduğunu kaydeden Altunbaşak, “Ortacalı halkımızın desteğiyle bunları atlatacağımıza inanıyorum. Bu suç oranında yükselme sadece Ortaca ilçesinde değil, ülke genelinde gözlenmektedir. Hepimiz el ele vererek, sizlerinde yardımı ile Ortacamızı güzel ve huzurlu bir yaşamın olduğu bir yer yaratacağımıza inanıyorum. Bu güne kadar görev yaptığım her yerde alnımın akıyla çıktım. Görev yaptığım yerlerde kendimi sevdirerek halkın içine girdim. Umarım ki burada da öyle olur. Emniyet Müdürlüğü binası ilçeye yakışır şekilde yapılmış” diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2006 Salı 12:22:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?