4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Emniyette terfi heyecanı

MUĞLA EMNİYETİNDE TERFİ HEYECANI

Muğla Emniyet Müdürlüğünün değişik kademelerinde görev yapan 31 rütbeli emniyet mensubunun bir üst rütbeye terfi törenine Muğla Valisi Fatih Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Kurmay Albay Salih Karataş, Muğla Belediye Başkan Vekili Yavuz Kayı, İl Emniyet Müdürü Kadir Ay ve pop müzik sanatçısı Mustafa Ceceli katıldı.

Törende konuşan İl Emniyet Müdürü Kadir Ay, terfi eden emniyet mensuplarını kutladı. Emniyet Müdürü Ay, “Bilgi çağı polisi olarak güvenlik hizmetleri alanlarında sizden beklen önemli değişim ve dönüşümü gerçekleştirmelisiniz. Görevinizi ifa ederken, bireylere iyi muamele etmeli, hakları ve özgürlükleri kısıtlamamalı, adil yaklaşım sergilemeli, suçun işlenmeden önlenmesini esas almalı ve bu alanda en iyi uygulamaları gerçekleştirmelisiniz. Muğlamızın hem coğrafi güzelliğini korumalı hem de bu güzellikleri yaşamaya gelen misafirlerimizin güvenli bir ortamda tatillerini yapabilmeleri için oluşturulan zemini her koşulda muhafaza etmelisiniz” dedi.

Törende konuşan Muğla Valisi Fatih Şahin ise, “Ulu Önder Atatürk’ün çizdiği bir hedef var. Türk polisi anne kadar şefkatli, bir asker kadar disiplinli, bir hukukçu kadar da kanun ve hukuka saygılı ve bilgili olmak durumundadır. Emniyet güçleri olarak halkımızı kucaklamalıyız. Şefkatli elimizi ona uzatmalıyız. Ancak suç ve suçlu ile de disiplinli bir şekilde mücadele etmeliyiz. Tüm işlerimizi yaparken eşit ve adaletli olmalıyız. Son dönemde Türk polisinin dünya genelini de ilgilendiren konularda yaptığı çalışmalar bizleri onurlandırıyor. Emniyet güçleri olarak çok kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Büyük fedakarlıklar içerisinde çalışıyorsunuz” diye konuştu.

TERFİ EDEN EMNİYET MENSUPLARI

4. Sınıf Emniyet Müdürleri İsmail Yenigelen, Birol Aykan, Niyazi Turgay, İbrahim Pala, Yılmaz Ergül, Ali Şimşek, ve Selahattin Altıkulaç 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Emniyet Amirleri Yaşa Tugay Yalçın, Ahmet Turunç, Mehmet Fevzi Acar, Namık Söylemez, Mesut Erkan Kopar, Ercan Aykan, Mehmet Rahmi Atılır, Zeki Taşkıran, Can Candaş, ve Nevzat Erem 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne, Başkomiser Recep Bürhan Emniyet Amirliğine, Komiserler Ömer Aras, Soner Çandır, Niyazi Demirkaya, Özden Özden, Serkan İnceöz, Beytullah Ekerbiçer, Serdar Aydın, Mete Durukan, Coşkun Kaya, Ramazan Uşan, ve Furkan Sezer Başkomiserliğe, Komiser Yardımcıları Mehmet Telli ve Pınar Hicran Komiserliğe terfi etti.

MUĞLA EMNİYETİNDE TERFİ HEYECANI
MUĞLA EMNİYETİNDE TERFİ HEYECANI
MUĞLA EMNİYETİNDE TERFİ HEYECANI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2010 Perşembe 16:48:01
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 16:50:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?