4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Emniyetten turizme özel önlemler

MUĞLA EMNİYETİ TURİZME ÖZEL ÖNLEMLER ALACAK

Muğla Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kadir Ay Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Ay, turizme özel önlemler alarak bu alandaki olumsuzlukları gidermek istediğini söyledi.

Muğla Emniyet Müdürlüğüne atanan Kadir Ay, Fethiye Emniyet Müdürlüğü’ne gelerek incelemelerde bulundu. Ay’ı Emniyet Müdürü Harun Drama, müdür yardımcıları ve birim amirleri kapıda karşıladı. Fethiye Emniyet Müdürlüğü hizmet binası başta olmak üzere tüm birimlerde incelemelerde bulunacağını belirten Kadir Ay, ziyaretin amacını tanışma ziyareti olarak açıkladı.

Fethiye’nin geniş bir bölgeye sahip olduğunu belirterek ve asayişin önemine değinen Ay, bölgedeki eksiklikleri göreve başlamadan önce Ankara’da topladığını söyledi. Fethiye’nin turizm beldesi olduğunu ve her yıl binlerce turistin ilçeye geldiğini de ifade eden Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay, turizm sezonuna yönelik özel önlemler alacağını belirti.

Göreve başlamadan Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde tüm birimlerle istişare yaptığını anlatan Kadir Ay, “Muğla hakkında teferruatlı çalışma yaptım. Bölgedeki eksiklikleri tespit ettim. Bununla ilgili olarak da geniş bir çalışma yaptım. Bu çalışmayı uygularken başarılı olacağımıza inanıyorum.” dedi.

MUĞLA EMNİYETİ TURİZME ÖZEL ÖNLEMLER ALACAK
MUĞLA EMNİYETİ TURİZME ÖZEL ÖNLEMLER ALACAK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Şubat 2010 Cumartesi 17:19:05
Güncelleme :20 Şubat 2010 Cumartesi 22:37:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?