4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

En acı buluşma

OĞLUNDAN MEZARI BAŞINDA ÖZÜR DİLEDİ

Dershane borcu nedeniyle yattığı cezaevinden dün çıkan anne, bugün oğlunun mezarına giderek gözyaşları içinde ondan özür diledi. Muğla Cezaevi'nden dün tahliye olan ve Fethiye'deki evine gelen anne Emine Sipahi, bugün oğlu Soner Semih Sipahi'nin Çatalarık Mezarlığı'nda bulunan mezarını ziyaret etti.

CEZAEVİNDE OLMAM SENİ ÜZDÜ OĞLUM

Emine Sipahi, Fethiye'deki evinde biraz kendine geldikten sonra oğlunun mezarını ziyaret etmek istedi. Dayı Sami Arslan, kızı Özlem Sipahi, eşi Mustafa Sipahi ve komşularıyla birlikte oğlunun kabrini ziyaret eden acılı anne dershaneye de veryansın etti. Oğlunun mezarına sarılan Emine Sipahi, bir süre baygınlık geçirdi. Su ve kolonyalı mendillerle kendine getirilen Emine Sipahi, şöyle konuştu: "Oğlum ben evlerimde yatamıyorum. Oğlum beni tutukladılar. Cezaevinde seni göremedim. Demir kapıların ardından

baktık birbirimize oğlum. Özür dilerim oğlum. Bir dershane seni bitirdi. Benim cezaevinde olmam seni yedi bitirdi oğlum. Ben oğlumu geri istiyorum. Bir ayım kalmıştı oğlum, sabredemedin mi oğlum. Aldattın beni oğlum. Sonunda bana çok kötü çektirdin oğlum. Bir tanem, bebeğim benim Hazreti Muhammed'e kavuştun mu. Oğlumu buradan çıkarın. Topraklara layık değilsin oğlum. O dershanenin Allah belasını versin oğlum."

Mezarın üstüne kapanarak gözyaşları döken Emine Sipahi, ağıtlar yakarak oğlundan özür diledi. "Cenazene gelemedim senin yanında duramadım" diyen Emine Sipahi, oğlundan mezarı başında özür diledi. Emine Sipahi, gözyaşları içinde şunları söyledi: "Oğlum biraz daha bekleyemedin mi, ben çıkıyordum işte cezaevinden. Beni demir kapılar ardına kapattılar, aşıp gelemedim oğlum. Oğlumu çıkarın buradan. Topraklara layık değilsin. Bir ay sonra sana gelecektim oğlum. Hani ağlamama dayanamazdın neden ağlattın beni."

 

AİLENİN YARDIMA İHTİYACI VAR

Öte yandan oğullarını toprağa veren acılı ailenin evinde ilk gün elektrik olmadığı, olay nedeniyle eve gelen dayı Sami Arslan'ın faturaları ödeyerek evin elektriğini açtırdığı öğrenildi. Ailenin zor durumda olduğu gözlenirken, dayı Sami Arslan aileye acil yardım gerektiğini söyledi. Ailenin maddi durumunun kötü olduğu eve gelen gazetecilerin gözünden kaçmadı.

OĞLUNDAN MEZARI BAŞINDA ÖZÜR DİLEDİ
OĞLUNDAN MEZARI BAŞINDA ÖZÜR DİLEDİ
OĞLUNDAN MEZARI BAŞINDA ÖZÜR DİLEDİ
OĞLUNDAN MEZARI BAŞINDA ÖZÜR DİLEDİ
OĞLUNDAN MEZARI BAŞINDA ÖZÜR DİLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 15:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Cevdet Üstündağ IP: 85.105.190.xxx Tarih : 7.04.2010 08:58:11

Yazıklar olsun hepsine! Bu anne ve oğlununun günahı neydi? Sağlık yavaş yavaş özelleşirken, eğitim çoktan özelleşmişti. Nerede herkesin eğitim hakkı ve fırsat eşitliği? Başımızdakiler varsa yoksa türban ve katsayı ile meşguller. Bu çocuk ne için intihar etti, annesi neden hapis yattı? Başbakan ile milli eğitim bakanı neredeler? Yazıklar olsun, konuyla ilgili tüm yetkilileri kınıyorum!!!