4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

En güzel bahçe sahiplerine ödül

EN GÜZEL BAHÇE SAHİPLERİ, ÖDÜLLERİNİ ALDI

Dalyan Belediyesi Kent Konseyi Çevre Çalışma Gurubu tarafından düzenlenen “En güzel bahçe” yarışmasında dereceye giren bahçe sahiplerini Dalyan Kent Konseyi tarafından ödülleri verildi.

Dalyan Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu tarafından oluşturulan dört kişilik seçici Jüri üyeleri tarafından yarışmaya giren bahçeleri inceleyen Peyzaj Mimarı Oral Şahin, Çevre Mühendisi Nazlı Kocaöz, Kent Konseyi Başkanı Gülnaz Kırkık ve Çevre Çalışma Gurubu Başkanı Meral Beltan’dan oluşan jüri bahçeleri değerlendirdi. Değerlendirmesi sonunda yarışmaya giren çok sayıdaki bahçe sahibi arasında birinciliği Münir İdrisoğlu, ikinciliği Murat Yücel, üçüncülüğü ise, Gülcan Bulut’un bahçeleri seçildi. Ayrıca üç bahçe sahibi yarışmacıyı da mansiyon ödülü ile ödüllendirildiler.

Dalyan Kent Konseyi kadın kolları İstanbul da seminere katıldı

İstanbul Küçükçekmece’de bir otelde gerçekleştirilen ve ülke genelindeki 70 ilden katılımın olduğu seminerde, içerisinde tek beldenin Dalyan Kent Konseyi Kadın Kolları’nın bulunduklarını belirten Gülnaz Kırkık; yapılan seminerde 200 üstünde bayanın katıldığı, yurt içi ve yurt dışından birçok konuşmacının ve akademisyenin katıldığı toplantının çok olumlu bir havada geçtiğini bildirdi.

EN GÜZEL BAHÇE SAHİPLERİ, ÖDÜLLERİNİ ALDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 09:27:05
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 09:51:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?