5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

En güzel bahçelere ödül yağdı

EN GÜZEL BAHÇE SAHİPLERİNE ÖDÜL

Dalyan Kent Konseyi Çevre Çalışma Gurubu’nun bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe” yarışmasında dereceye giren otel ve ev sahipleri ödüllendirildi.

5 Haziran Dünya Çevre Haftası ile ilgili olarak Dalyan Belediyesi Kent Konseyi Çevre Çalışma Gurubu tarafından seçilen, en güzel bahçe yarışmasında oteller arasında birinci gelen AllaTurca, ikinciliği Osmanlı Han, üçüncülüğü ise, Turtle Beach Bungalow seçildi.

Evler dalında ise; birinciliği Sultan Köklü, ikinciliği Düriye Abbas ve üçüncülüğü de Hediye Savran’ın bahçeleri seçildi.

Düzenlenen ödül töreninde; Muğla Üniversitesi’ne bağlı Ortaca Meslek Yüksek Okulu Su Ürünleri Bölümü Öğretim Üyesi Emekli Prof. Dr. Niyazi Özdemir, Dalyan Kanalı’nın kirliliği ve havuz temizleme kimyasallarının çevreye verdiği zararlar konusunda bilgilendirme konuşması yaptı.

Kent Konseyi Çevre Çalışma Gurubu Başkanı Meral Beltan; “ Önümüzdeki yıl, evler ve oteller arasında, En Güzel ve En Çevreci Bahçe yarışması yapılacağız. Amacımız Dalyan’ı tem temiz tutmak hem de Dünya’ya duyurmak olacaktır.”açıklamasında bulundu.

EN GÜZEL BAHÇE SAHİPLERİNE ÖDÜL
EN GÜZEL BAHÇE SAHİPLERİNE ÖDÜL
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 12:01:24
Güncelleme :15 Haziran 2011 Çarşamba 18:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?