5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Engelliler piknikte buluştu

ENGELLİLER PİKNİKTE BULUŞTU

Muğla'nın Milas ilçesinde 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında eğitim, bakım ve tedavi merkezlerinde bulunan engellilere yönelik piknik düzenlendi.

Milas Belediyesi 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan "Engelliler Haftası"nda Milas M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile diğer özel eğitim, bakım ve tedavi merkezlerinde bulunan engellilere yönelik bir piknik etkinliği düzenledi. Beçin beldesi piknik alanında gerçekleştirilen pikniğe katılan Milas Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Saylak, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Sağlam bir toplum yapısı içerisinde engelli bireylere gösterilen değerin ve sağlanan hakların önemli bir yer tutması gerekmektedir. Milas Belediyesi olarak kurduğumuz engelliler masası bu anlamda ilçemizde büyük bir eksikliği doldurmuştur. Milas Belediyesi olarak özellikle engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlar için sosyal içerikli çalışmalarımız devam edecektir."

Engelli vatandaşların güzel havada uçurtma uçurup, top oynamasına ve dans ederek gönüllerince eğlenmesine ortak olan Belediye Başkan Vekili Süleyman Saylak, etkinliğin yapılmasında emeği olan herkese teşekkür etti.

ENGELLİLER PİKNİKTE BULUŞTU
ENGELLİLER PİKNİKTE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2011 Cumartesi 14:50:00
Güncelleme :14 Mayıs 2011 Cumartesi 23:08:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?