16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Erdoğan, şortlu görüntülendi

Geçen cuma gece yarısı ’Ata’ uçağı ile İstanbul’dan ayrılan Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Bodrum’un Torba Koyu’na bakan Rixos Otel’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Başbakan Erdoğan tatil yaptığı Bodrum'dan bugün ayrıldı. Başbakan saat 10.15'te kalkan uçakla Bodrum'dan Ankara'ya hareket etti.


Erdoğan dün saat 17.00 sıralarında kaldığı villanın balkonuna çıkınca objektiflere yakalandı. Cumartesi günü saat 01.30’da Bodrum’a gelen Erdoğan ve ailesi hafta başında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad’ın iki gün kaldığı bağımsız villalar şeklinde planlanan Fettah Tamince’ye ait Rixos Otel’e yerleşti. Ancak Erdoğan için kaldığı villada bazı değişiklikler yapıldı. Erdoğan ailesinin görüntülenmemesi için villanın çevresine tül perde çekildi. Bahçesinde bir büyük bir de çocuk havuzu bulunan villanın tül perdeler nedeniyle sadece ikinci katındaki verandası açıkta kaldı.

Verandada 30 dakika

İki gün boyunca hiç görülmeyen Başbakan Erdoğan, dün saat 15.30’da ’Ata’ uçağının Bodrum Havaalanı’ndan Ankara’ya boş dönmesi ve Rixos Otel’in bulunduğu koydan Sahil Güvenlik ve Gümrük Muhafaza botlarının çekilmesinin ardından, kaldığı villanın balkonuna çıktı. Gri tişört ve lacivert şort giyen Erdoğan, saat 17.00 sıralarında ikinci kattaki verandada gezindi. Erdoğan burada yaklaşık yarım saat kalırken koyda jetski, sörf yapanları izledi. Zaman zaman Emine Erdoğan da verandaya çıkıp, telefonla konuştu.

Torun da yanlarında

Erdoğanların kaldığı villanın verandasında, zaman zaman 1,5 yaşlarında bir erkek çocuk da görüldü. Çocuğun Esra- Berat Albayrak çiftinin oğulları, Başbakan’ın büyük torunu Ahmet Akif olduğu belirtildi.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2008 Pazartesi 10:33:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?