22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Erkek arkadaşı tarafından dövüldü

Bodrum ilçesinde, erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini iddia eden bir kadın, sığındığı komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, ilçeye bağlı Ortakent beldesinde meydana geldi.

İngiliz uyruklu kadın Susanna Turner, birlikte yaşadığı erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini iddia etti. Emekli Susanna Turner (58), üç yıl önce İngiltere'den gelip Bodrum'a yerleşti. Ortakent beldesinde satın aldığı villada yaşamaya başlayan kadın beş ay önce M.K. (35) ile tanıştı.

İddiaya göre, M.K. ile birlikte yaşamaya başladıklarını belirten Turner, gece arkadaşları ile birlikte evinde yemek yedikten sonra istirahat etmek için odasına gitti.

Bundan sonra M.K. tarafından darp edildiğini iddia eden Susanna Turner olayı şöyle anlattı: "Odama gittim. Yanıma gelip benimle konuşmak istedi. Benden evin tapusunu ve araba almak için para istedi. Ben de kabul etmeyince tartışma başladı. Tartışma büyünce yumruklarıyla beni darp etti."

Kadının olayın ardından komşusuna sığındığı belirtildi. Komşu Mustafa Arslan da olayla ilgili bildiklerini şöyle anlattı:

"Sabaha karşı bize geldi. Arkadaşı bıçakla üstüne saldırıyor. Önce yumruklarla darp ediyor. Sonra ellerine bıçakla vuruyor. Kesilen yerleri var, parmağında kırık var. Bize geldi. Biz de hemen jandarmayı aradık. Jandarma gelip ifadesini aldı. Arkadaşı M.K. evden kaçmıştı.''

Mustafa Arslan, eşi ile birlikte tedavi olduğu hastanede refakat ettikleri Susanna Turner'in ''Ben Bodrum'u ve Türkiye'yi çok seviyorum. Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Bu olay yüzünden Bodrum'dan ayrılmayı düşünmüyorum'' dediğini söyledi.

Acil Servis Sorumlusu Doktor Sabri Atalay da, hastanın travma yaşadığını ve aldığı darbe sonucunda hastaneye getirildiğini söyledi. Turner'in hayati tehlikesi bulunmadığını ifade eden Dr. Atalay, ''Hastanın genel durumu iyi. Ancak çok fazla travmaya maruz kaldığı için bir iki gün gözlem altında kalacak" dedi.

Bu arada M.K.'nın olayın ardından evden bir miktar para almış olduğu ileri sürüldü.

Jandarma güçlerince olayla ilgili mercilere bilgi verildi ve şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2008 Pazar 17:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sedat toraman IP: 85.108.128.xxx Tarih : 22.12.2008 18:26:19

adamın en kötü şekilde cezalanmasın istiyorum bu şekilde olursa bu ülke yürümez avrupa birliğine de giremeyiz ülkemize de birdaha turiz gelmez adamın en ağır şekilde cezalanmasın istiyorum