4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Erkekliğe adım attılar

MUĞLA’DA TOPLU SÜNNET

Muğla Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 19’uncusu düzenlenen Kültür Şenlikleri kapsamında sünnet çağına gelmiş toplam 50 çocuk sünnet ettirildi.

Konakaltı Kültür Merkezi Bahçesinde gerçekleştirilen şölene, Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, belediye meclis üyeleri ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı.

Palyaçolar sünnet öncesi çocukları çeşitli oyunlarla eğlendirirken, sünnet çocukları toplu olarak davul zurna eşliğinde şehir turu attılar. Şölende konuşan Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, toplu sünnet için belediyeye başvuran ailelere teşekkür etti. Başkan Gürün, “Kültür Şenliği kapsamında düzenlediğimiz sünnet şölenine Muğla merkez ve köylerinden 50 çocuğumuz katıldı. Burada bir sünnet kardeşliği oluşuyor. Kardeşliğe, sevgiye, hoşgörüye, gerçekten Türkiye’nin, Dünya’nın ihtiyacı var. Muğla, Türkiye’ye örnek olacak bir sevgi ve hoşgörü kenti” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Osman Gürün çocuklara çeyrek altın takarken, sünnet çocuklarına oyuncak hediye etti.

MUĞLA’DA TOPLU SÜNNET
MUĞLA’DA TOPLU SÜNNET
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2010 Cumartesi 16:28:04
Güncelleme :25 Eylül 2010 Cumartesi 17:34:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?