4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ertuğrul Sağlam yorgunluk atıyor

ERTUĞRUL SAĞLAM MARMARİS'TE

Şampiyon Bursaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yorgunluğunu Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın Marmaris'te bulunan oteli Marmaris Palace Grand Yazıcı'da atıyor. Sağlam burada, transfer çalışmalarını da yönetiyor.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteği doğrultusunda kadroya takviyeler yapacak olan Bursaspor, listesinde bulunan futbolcularla görüşmelerini hızlandırdı. İlk olarak Vederson ve Arjantinli İnsua ile sözleşme imzalayan Bursaspor, geçtiğimiz sezon başında kadrosuna katmak istediği tecrübeli savunma oyuncusu Pearce için yeniden harekete geçti. Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı'nın oteline geldiği öğrenilen ABD Milli Takımı oyuncularından Pearce ve menajerlerinin, aynı zamanda tatil için Marmaris'te

bulunan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ve Yazıcı ile otelde masaya oturduğu ve transfer içinde pazarlıkların ise sürdüğü öğrenildi.

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ OTELDE SÜRECEK

8 Temmuz'da başlayacak olan yurtdışı kampı öncesi kadroya yapılacak takviyeleri tamamlamayı düşünen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, görüşülen diğer futbolcuları da Marmaris'te bulunan oteline davet ettiği, görüşmelerin ise son derece gizlilik politikasıyla sürdürüldüğü öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 12:19:00
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 13:17:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?