16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Eşi ve çocuklarının haberini bekliyor

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Bahçeköy’de oturan halı ustası Oktay Saydam, kaçırıldığını iddia ettiği eşi ve 3 çocuğundan haber alamıyor. Saydam, 40 gündür haber alamadığı eşi ve 3 çocuğunu yaşlı gözlerle bekliyor.


Edinilen bilgiye göre; Koru köyünde bir halı işletmesinde tamir ustası olarak çalışan Oktay Saydam (41), bir ay önce işten eve geldiğinde eşi Songül Saydam (28), çocukları Emirhan Sadık (6), Gözde (4) ve Çilem’i (2) bulamadı. Eşi ve çocuklarının kaçırıldığını iddia eden Saydam, bir ay önce Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak, ailesinin bulunmasını istedi. Saydam’ın ifadesi ve verdiği eşkaller doğrultusunda çalışmalara başlayan güvenlik güçleri; Songül Salam ve 3 çocuğunun bulunması için çevrede geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Öte yandan; eşi ve çocuklarının hayatından endişe duyduğunu ifade eden Oktay Saydam ise; el ilanları ve afişlerle ailesini aramaya başlayacağını ifade etti. Eşi ve çocukları evden ayrılmadan önce çayına uyku ilacı konduğunu ileri süren acılı baba, “Eşimle aramızda hiçbir sorun yoktu. Her çiftin arasında yaşanan tartışmalar oluyordu ama, beni terk edecek büyüklükte bir kavgamız olmadı. Hiçbir eşya almadan sadece bir miktar para ve altınla gitmiş. Eşimin kandırıldığını veya kaçırıldığını düşünüyorum. Savcılığa ve jandarmaya suç duyurusunda bulundum. 40 gün geçmesine rağmen bir haber çıkmadı. Bir kişi Bodrum’a bağlı bir beldede eşkale uyan bir bayan ve çocukları gördüğü bildirmiş. Ama bir sonuca varamadık. Eşimi ve çocuklarımı görenlerin bilgi vermesini istiyorum. En azından hayatta olup olmadıklarını bilmek istiyorum” dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 13:31:43
Güncelleme :6 Ekim 2008 Pazartesi 13:36:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?