4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Eşine kızdı, kendisini denize attı

KARISINA KIZIP KENDİNİ DENİZE ATTI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde karısıyla kavga eden şahıs, kendini denize attı. Sahil Güvenlik ve AKUT ekiplerinin zorlukla ikna ettiği şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Fethiye'de dün gece karısıyla bilinmeyen bir nedenle kavga eden ve Çalış bölgesinde takı ve dövme işi yaptığı öğrenilen Selim K., intihar etmek için denize atladı. İşyerinin bulunduğu Çalış Plajı'nda aldığı alkolün de etkisiyle elbiseleriyle birlikte kendini denize atan öfkeli koca, kıyıdan yaklaşık 1.5 kilometre uzaklaştıktan sonra Kızılada mevkiinde avlanan balıkçılar tarafından fark edildi. Balıkçıların polise ihbarı üzerine sabah saat 05.45 sıralarında olay yerine gelen Sahil Güvenlik ve Fethiye AKUT

ekipleri, beklemedikleri bir durumla karşılaştılar. Sudan çıkmak istemediğini söyleyen Selim K., eşiyle kavga ettiğini ve artık karaya dönmeyeceğini belirtti. Ekipler, yaklaşık bir buçuk saat boyunca Selim K.'yı ikna etmeye çalıştı. Kıyıdan bir arkadaşının daha olay yerine getirilmesi ile ikna edilebilen şahıs, AKUT ekipleri tarafından tekneye alındı. Tekneyle kıyıya taşınan Selim K., Fethiye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KARISINA KIZIP KENDİNİ DENİZE ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 14:27:04
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 15:16:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?