5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Eski karısını vurup intihar etti

ESKİ KARISINI VURUP, İNTİHAR ETTİ

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde taksi şoförlüğü yapan 64 yaşındaki Erkan Demirsoy, konuşmak için evine çağırdığı eski karısı Birgül Akgül'ü (45) tabanca ile vurduktan sonra intihar etti. Boşanma nedeniyle psikolojisi bozulan Demirsoy'un, kendisinden bir yıl önce ayrılan eşini barışmak için sık sık konuşmaya çağırdığı belirtildi.

İlçede taksi şoförlüğü yaparak hayatını kazanan Erkan Demirsoy (64), bir yıl önce mahkemeye başvurarak kendisinden boşanan adliye katibi eski karısı Birgül Akgül'ü, bugün saat 15.00 sıralarında konuşmak için Cumhuriyet Mahallesi Akasya Sitesi No 36'daki dubleks evine çağırdı. Birgül Akgül'ün, eve girmesinden kısa bir süre sonra komşular iki el silah sesi duyunca, polise haber verdiler. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri villaya gelerek içeri girdiklerinde Demirsoy ve Akgül'ü salonda kanlar içinde üst

üste yatarken buldular. Olay yeri inceleme ekipleri, Erkan Demirsoy'un, eski karısı Birgül Akgül'ü ruhsatsız 7.65'lik tabanca ile başının arkasından vurduğunu, kadının salonda yere yuvarlandığını, ardından tabancayı şakağına dayayarak tetiği çeken Demirsoy'un da eski eşinin üstüne düştüğünü belirledi.

İlçe Emniyet Müdürü Niyazi Turgay, olay yerine gelerek çalışmaları izledi. Savcının incelemesinin ardından cenazelerin otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği belirtildi.

ESKİ KARISINI VURUP, İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi 20:54:00
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 23:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?