8
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Eski kocasını uykuda öldürdü

Muğla’nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz beldesinde bir kadın 4 yıl önce ayrıldığı eşini 35 bıçak darbesiyle öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, 23 yıl önce evlendiği Elvan G.’den (39) 3 çocuk sahibi olan turizmci Yüksel Arıcı (46), şiddetli geçimsizlik yüzünden yaklaşık 4 yıl önce ayrıldı.

İkisi kız biri erkek üç çocuk sahibi olan çiftin, ayrılmasının ardından Elvan G. bir süre sonra bir başka kişiyle evlendi. Bu kişiden de ayrıldığı öğrenilen Elvan G., zaman zaman çocuklarını görmek için Yüksel Arıcı’nın, Ovacık Mahallesi 166. sokaktaki apartına gelip gitmeye başladı.

Dün gece 01.30 sıralarında turizmci Yüksel Arıcı apart ve evinin ortak bölümü olan oturma odasında kanepede uyurken eve gelen Elvan G. bilinmeyen nedenle eski eşini yaklaşık 35 kez bıçakladı.

Cinayeti işledikten sonra, kimse görmeden aparttan çıkarak kaçan Elvan G. jandarmaya gidip teslim oldu. Jandarma aparta geldiğinde turizmci Yüksel Arıcı’yı üzerinde yastık ve kanlar içinde buldu.

Cumhuriyet Savcısı ve jandarma olaya el koydu. Jandarma olay yeri inceleme ekipleri cinayetin işlendiği apartta parmak izi ve delil aradı. Ekmek bıçağıyla öldürüldüğü sanılan turizmci Yüksel Arıcı’nın cesedi, aparttan Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada yapılan ön incelemenin ardından geniş çaplı inceleme ve araştırma için İzmir Adlı Tıp’a gönderildi.

Olay yerine gelen turizmci Yüksel Arıcı’nın babası Yaşar Arıcı ve diğer yakınları sinir krizi geçirdiler. Jandarma tarafından gözaltına alınan Elvan G.’nin bir süre şokta olduğu ve ifade veremediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2012 Cumartesi 17:22:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?