4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Eski milli görüşçülere mesaj

SP MUĞLA İL BAŞKANI CEBRAİL TÜMENCİ’DEN ESKİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERE MESAJ

Saadet Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı Divan Toplantısı Muğla İl Başkanı Cebrail Tümenci ve il gençlik kolları üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçe teşkilatında yapılan toplantıda ilçe yönetimi, kadın kolları ve partililer hazır bulundu. İlk olarak söz alan Saadet Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ömer Uludağ genel seçim ve ülke gündemini değerlendirirken; İl Başkanı Cebrail Tümenci de eski milli görüşçülere Fethiye’den mesaj gönderdi.

İlçe Başkanı Ömer Uludağ konuşmasında, “12 Haziran 2011 tarihinde ülkemizi bir seçim beklemekte. Bu seçim ülkemiz ve dünya insanlığı için çok önemlidir. Bu seçim bir Kurtuluş Savaşı, bir Çanakkale Savaşı kadar önemlidir. Ülkemizin Sevr sevdalıları tarafından bölünüp, parçalanmasına göz yumup yummayacağımızın seçimi olacaktır. Ülkemizin ve toplumumuzun geldiği noktaya baktığımızda, önümüzdeki seçimin önemini daha iyi anlarız. Uygulanan politikalar ülke ekonomisine zarar verdi” dedi.

İl Başkanı Cebrail Tümenci de yaptığı konuşmada, “Bu yaprak dökümünün ardından yaptığımız ilk ilçe divan toplantısı. Numan Kurtulmuş iki kişi yüzünden Saadet Partisinde siyaset yapmayacağını söylemişti. Kurduğu parti ile ülke yönetimine talip olduğunu söyledi. Eğer iktidara gelirse kendisine 2 bin kişi engel olmaya çalışacak. O zaman ne yapacak? Ülkeyi mi terk edecek. Kurtulmuş ile yola çıkanlar HAS Partinin hiçbir listesinde yer almadılar. Verilen vaatler yerine getirilmedi. O kişiler sadece basamak olarak kullanıldılar” dedi.

SP MUĞLA İL BAŞKANI CEBRAİL TÜMENCİ’DEN ESKİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERE MESAJ
SP MUĞLA İL BAŞKANI CEBRAİL TÜMENCİ’DEN ESKİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLERE MESAJ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2010 Pazartesi 15:32:02
Güncelleme :13 Aralık 2010 Pazartesi 15:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?