16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Esrar operasyonu

Muğla’da sokak satıcılarının satması için Diyarbakır ilinden bir kargo şirketi ile gönderilen koliden 2 kilo 360 gram esrar maddesi çıktı. Operasyonda ikisi yaşları küçük çocuk üç kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Muğla İl Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır ilinden Muğla’ya kargo kanalıyla esrar maddesi sevk edildiği ihbarını aldı. Kargo şirketinin servisini takip eden ekipler, Kargo şirketine operasyon düzenledi. Operasyonda gelen kargo Narkotik köpeği Köpük tarafından tespit edildi. Kargoyu almaya gelen M.B. (26), ve yaşları küçük S.Y. ile H.K. gözaltına alındı.

KARGO PAKETİNDEN SOĞAN ÇIKTI
Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri narkotik köpeği Köpük’ün tespit ettiği kargo paketini açtıklarında esrar maddesinin etrafına soğan serpiştirildiğini gördü. Koli içerisindeki uyuşturucunun kokusunu engellemek amacıyla çok miktarda dilimlere ayrılmış, dedektör köpeklerin kokuyu almaması için kuru soğan buldu. Paket içinde ise 2 kilo 360 gram esrar maddesi ele geçirildi.


Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri tarafından gözaltına alınan M.B. ile Çocuk Şube Müdürlüğünde tutulan iki çocuğun sorgulamaları tamamlanarak Muğla Adliyesi’ne sevk edildiler. Zanlılar uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanacaklar.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 22:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?