4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Esrar sevkiyatı polise takıldı

HATAY-BODRUM ESRAR HATTI POLİS BARİKATINA TAKILDI

Yaz sezonu öncesi uyuşturucu tacirlerine karşı çalışmalarını sürdüren Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yapılan bir ihbarı değerlendirerek 1 kilo 610 gram esrar maddesi ile üç kişiyi düzenlediği operasyonla ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Bodrum’daki bar ve gazinolarda yaz sezonunda sokak satıcısı tabir edilen zanlılar tarafından satılmak üzere Hatay ilinden Bodrum’da esrar getirileceği ihbarı alındı. İhbar üzerine dün Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve Bodrum KOM Grup Amirliği ekipleri tarafından Muğla sınırlarına giren araç sivil ekipler tarafından takibe alındı. Zanlılar uzun takip sonrası Bodrum girişinde düzenlenen operasyonla araçlarının önü kesildi ve araçta Narkotik köpek Köpük tarafından arama yapıldı. Narkotik köpek Köpük aracın ön kısmında zulalanmış vaziyette 1 kilo 610 gram esrar maddesini buldu. Operasyonda Hataylı C.G. (36), E.G. (32) ve H.A. (41) isimli zanlılar kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan üç zanlı örgütlü olarak uyuşturucu ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildiler. Olayla ilgili olarak tahkikatın sürdürüldüğü açıklandı.

HATAY-BODRUM ESRAR HATTI POLİS BARİKATINA TAKILDI
HATAY-BODRUM ESRAR HATTI POLİS BARİKATINA TAKILDI
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 15:50:05
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 17:36:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?