22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Esrarcıları soğan da kurtarmadı

Muğla'da, sokak satıcılarının satması için Diyarbakır'dan bir kargo şirketi ile gönderilen koliden 2 kilo 360 gram esrar maddesi çıktı. Operasyonda ikisi çocuk üç kişi gözaltına alındı.


Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, Diyarbakır'dan Muğla'ya kargo kanalıyla esrar maddesi sevk edildiği ihbarını aldı. Kargo şirketinin servisini takip eden ekipler, kargo şirketine operasyon düzenledi. Operasyonda esrar narkotik köpeği Köpük tarafından tespit edildi. Kargoyu almaya gelen M.B. (26) ile yaşları küçük S.Y. ve H.K. gözaltına alındı.


Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri narkotik köpeği Köpük'ün tespit ettiği kargo paketini açtıklarında esrar maddesinin etrafına soğan serpiştirildiğini gördü. Koli içerisindeki uyuşturucunun kokusunu engellemek amacıyla çok miktarda dilimlere ayrılmış kuru soğan bulundu. Paket içinde 2 kilo 360 gram esrar maddesi ele geçirildi.


Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan M.B. ile Çocuk Şube Müdürlüğü'nde tutulan iki zanlı, Muğla Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılar uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanacak.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2008 Pazar 16:07:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?