22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Evcilik gibi ama cinayet

16 yaşındaki V.Ö. 16 yaşındaki bir kızla evlenen kuzeni Orkan’ı silahla öldürdü. Yakalanan genç ‘Kardeşimden olan bebeğini kabul etmedi’ dedi 

Fethiye'de  Orkan Ö., (24) dün 11 gün önce düğün yaptığı 16 yaşındaki eşi A.Ö. ve kardeşi H.Ö. ile birlikte ekin biçiyordu. Genç adam patlayan silah sesleriyle yere yığıldı. Jandarmaya haber veren iki kadın kanlar içinde kalan adamı 60 metre ilerideki yola taşıdı. Ancak genç adam ambulans gelene kadar hayatını kaybetti. Soruşturma başlatıan jandarma Orkan Ö’nün kuzeni V.Ö. ile aralarında husumet olduğunu belirledi.

‘KUZENİNE TECAVÜZ ETTİ’

BunuN üzerine harekete geçen jandarma V.Ö’yü ormanlık alanda yakaladı. Cinayeti işlediğini söyleyen genç adam, kuzenini 15 yaşındaki kız kardeşi H.Ö’yü hamile bırakıp, doğurduğu bebeği kabul etmediği için öldürdüğünü iddia etti. Kocasının amcasının torunu olan H.Ö’ye tecavüz ettiğini ve ikinci eş olarak eve getirmek istediğini söyleyen A.Ö. ‘Benden önce onu istemişler ama ailesi vermemiş. Daha sonra biz evlendik’ dedi. Anne Fatma Ö. ise oğlunun kimseye tecavüz etmediğini iddia etti.

Star
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 09:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?