15
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Eve geç gelen kızını boğarak öldürdü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde cinnet getirdiği sanılan bir baba, eve 1 saat geç gelen kızını boğarak öldürdü. Aranan baba, polise teslim oldu.

İddiaya göre, Yusuf İzzet Gökçe İlköğretim Okulu'nda eğitim gören 7. sınıf öğrencisi Fatma Aydın (13), okul çıkışı arkadaşları ile birlikte futbol maçı izlemeye gitti. Maç sonrası eve 1 saat geç gelen Fatma ile evde sinirli olarak bekleyen baba Ahmet Aydın (43) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın ardından sakinleşen baba, hiçbir şey olmamış gibi uyudu.

Sabaha karşı kızının odasına giren baba, kimseye fark ettirmeden Fatma'nın boynuna ipi dolayarak boğdu. Olaydan sonra kayıplara karışan baba Ahmet Aydın, bir süre sonra Fethiye Emniyet Müdürlüğü Nokta Polis Karakolu'na gelerek teslim oldu. Polis, ifadesine başvurduğu Aydın'ı sağlık kontrolü için Fethiye Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Psikolojik sorunları olduğu ve bir süre tedavi gördüğü bildirilen 3'ü erkek 3'ü kız 6 çocuk babası Ahmet Aydın, sakinleştirici iğne yapıldıktan sonra polis gözetiminde hastanede müşahede altına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan zanlı, daha sonra Fethiye Adliyesi'ne getirildi. Ahmet Aydın, adliyeye çıkarılırken gazetecilerin 'Pişman mısınız?' şeklindeki sorusuna, "Siz olsanız pişman olmaz mısınız? Pişmanım." şeklinde cevap verdi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Fatma Aydın'ın cesedi ise Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Zaman
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 04:57:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf izzet gökçe IP: 88.246.176.xxx Tarih : 14.07.2008 15:30:57

fatma zaten benim okuldan arkadaşım aynı okuldayız ve fatmayı hepimiz çok seviyorduk.okula bu haberin verildiği günü hatırlamak bile istemiyorum.berbat bir gündü okulda herkes ağlıyordu.