22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Evlilik hayalleri yarım kaldı

Yatağan-Muğla karayolunun 2. kilometresinde meydana gelen kazada, hafta sonu evlilik hazırlığı yapan genç nişanlılar ağır yaralandı. Genç nişanlıların evlilik hayali, durumlarının ağır olması nedeniyle ertelendi.


Edinilen bilgiye göre; Muğla istikametinden Yatağan’a nişanlısı Özge Özgün (18) ile birlikte düğün davetiyesi dağıtarak gelen motosiklet sürücüsü Özkan Kozlukluoğlu (20), Yatağan istikametinden gelen Mehmet Taylan (49) yönetimindeki 48 YF 584 plakalı araç ile sanayi sitesi önünde çarpıştı. Nişanlı çift ile birlikte otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri tarafından tedavisi yapılan 48 YF 584 plakalı araç sürücüsü Mehmet Taylan hastaneye kaldırılırken, motosikleti kullanan Özkan Kozlukluoğlu ile yanında bulunan nişanlısı Özge Özgün durumlarının ağır olması nedeniyle Muğla Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.


Bir süre önce ailesinin evliliğe karşı çıkması nedeniyle Özkan Kozlukluoğlu ile kaçtığı ileri sürülen Özge Özgün’ün geçtiğimiz yıl yapılan ÖSS sınavlarında Afyon Kocatepe Üniversitesi 2 yıllık muhasebe bölümünü kazandığı, fakat Üniversite eğitimine evlilik hazırlığı nedeniyle gitmediği öğrenildi.


Yatağan sanayi sitesi önünde meydana gelen kazadan sonra polis ve jandarma Muğla’dan Yatağan’a geliş yönünü bir süre trafiğe kapattı. Kaza ile ilgili olarak tahkikat başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2008 Cuma 15:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?