6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Evren Paşa'nın torunu ölümden döndü

Yedinci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in torunu 24 yaşındaki Elif Can Alpaslan, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde bir arkadaşıyla eğlenceden dönerken geçirdiği kazada ölümden döndü.


Viraja hızlı girdiği için takla atan otomobilden güçlükle çıkarılarak Özel Bodrum Hastanesi'ne kaldırılan Elif Can Alpaslan'ın durumunun iyiye gittiği, yanındaki arkadaşı 24 yaşındaki Tamer Hakim'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Kenan Evren’in Bodrum’un Turgutreis Beldesi'nde yaşayan kızı Gülay Evren'in kızı olan Elif Can Alpaslan dün akşam arkadaşı Tamer Hakim ile birlikte Bodrum'da arkadaşlarının da katıldığı yemeğe gitti. Saat 02.00 sıralarında Alpaslan ve Hakim, yemekten ayrıldı. Hakim, Elif Can Alpaslan'ın kullandığı 34 AE 0096 plakalı otomobille, Turgutreis Beldesi'ndeki evlerine dönmek üzere yola çıktı. Turgutreis'in girişindeki viraja aşırı hızla girdiği için kontrolden çıkan otomobil karşı yola geçerek takla attı ve sürüklenmeye başladı. Yol kenarındaki yamaca çarparak durabilen otomobil hurdaya dönerken, yaralılar kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine gelen güvenlik ve sağlık ekipleri tarafından güçlükle çıkartıldı.

Özel Bodrum Hastanesi'nde tedavi altına alınan Elif Can Alpaslan’ın boynunda, bel ve karın bölgesi ile ayaklarında eziklikler oluşurken, hayati tehlikesinin bulunmadığı, kazadan mucize eseri kurtulduğu bildirildi. Alpaslan'ın emniyet kemeri bağlı olmadığı belirtilen arkadaşı Tamer Hakim'in ise kafasında ve iç organlarında travma oluştuğu ve bu nedenle hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Kaza anında araçta bulunan her iki hava yastığının da açılmadığı gözlenirken, yürümekte güçlük çeken Elif Can Alpaslan kaza ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı. Elif Can Alpaslan, Turgutreis’te iki yıl önce açılışı dedesi Kenan Evren tarafından yapılan, annesine ait hediyelik eşya ve tekstil ürünleri mağazası Alber Home & Wear’da çalışıyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2006 Perşembe 11:35:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?