5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Faciaya kıl payı!

MARMARİS FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bir iş yerinde çıkan yangını kontrol altına alınamayınca yangın söndürme helikopterleri devreye girdi.

Marmaris Ulusal Egemenlik Caddesi’nde saat 15.45 sularında bir iş yerinde meydana gelen yangın kısa sürede büyüyerek tüm caddeyi sardı. Alevler bitişik halde bulunan diğer iş yerlerine de sıçrayınca yaklaşık 10 bina alevlere telsim oldu. Panik halinde iş yerlerini boşaltan çalışanlar kendilerini sokağa attılar. Yangının büyümesiyle birlikte İşyerinin yaklaşık 20 metre ilerisinde bulunan benzin istasyonun da da tedbir alındı.

Ulusal egemenlik caddesi üzerindeki bir iş yerinin elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangına 2 yangın söndürme helikopteri, çok sayıda itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı arazözler ve çevre beldelerden gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Marmaris’i duman altında bırakan yangın ilçede büyük paniğe neden olurken yerli ve yabancı bir çok turist yangın söndürme çalışmalarını meraklı gözlerle izledi. Yaklaşık bir saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı.

Yangında ilk belirlemelere göre dumandan etkilenen 5 kişi ayakta tedavi edildi. Bir itfaiye eri ise yangın söndürme hortumunun yüzüne çarpması sonucu hafif şekilde yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yangının çıktığı bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

MARMARİS FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ
MARMARİS FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ
MARMARİS FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ
MARMARİS FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ
MARMARİS FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2011 Pazartesi 23:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?